That can only mean one thing.And I don't know what that is...


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ροδάκινα

Ναι για..τίποτα να μην κινείται, καμιά ρόδα, κανένα ροδάκινο, κανείς τουρίστας.πήξαμε στους τουρίστες κι οι ταξιδιώτες όλο και εκλείπουν..το λένε στην τιβί ολημερίς.."οι τουρίστες κι οι τουρίστες.." πως μιλάς έτσι για τους ανθρώπους; εμένα άμα με λέγανε τουρίστρια δε θα ξαναπατούσα το πόδι μου σ' αυτή τη χώρα..αλλά τόσο την αγαπάω φαίνεται. γι' αυτό και μπαστακώθηκα εδώ χωρίς διάθεση διαφυγής. εδώ θα θαφτούμε, εδώ. κάτω από σκόνη ηφαιστειακή. αν είναι δηλαδή να μας τελειώσει η χώρα ας τελειώσει καλοκαιριάτικα που οι μισοί θα βουλιάζουν στις παραλίες κι οι άλλοι μισοί στα κλιματιστικά και κανείς δε θα το πάρει χαμπάρι.πολύ μάλλον την αγαπάω αυτή τη χώρα..εγώ και ο ζαν πωλ γκωτιέ, ο τελευταίος εν ζωή φιλέλληνας..
τα πουλάκια λένε ότι σαν τη χαλκιδική πουθενά. αλλά αυτό το λέμε όλοι έτσι, αναμετάξυ μας, για ξεκάρφωμα, για να θυμόμαστε ότι οι ομορφιές μπορεί να κρύβονται και κοντά στο σπίτι. αλλά ξέρω κάτι ομορφιές τόσο μακρινές - στον ίδιο πλανήτη ντε.. - που δεν έχουν και βαπόρια να σε πάνε. λόγω κρίσης φαίνεται. αυτή η κρίση τους οδηγεί όλους να δημιουργούν πληρότητα 100% στα νησιά. και δεν εννοώ τη μύκονο. στη μύκονο δε σε πάνε βαπόρια, σε πάνε χάι σπιντ. άντε ας φάμε κανένα ροδάκινο μέχρι να βρούμε βαπόρι. απ' τα χαλασμένα.όχι τα βαπόρια, τα ροδάκινα.

6 σχόλια:

ο αποτέτοιος είπε...

ε ναι πάνε οι παλιές καλές εποχές με τα βαπόρια που χαλούσανε, τώρα μόνο ροδάκινα.

(τα οποία αν είναι χαλασμένα ίσως και να μην σε αφήσουν να τα φάς όταν βρίσκεσαι στην κυλιόμενη σκάλα του μπλου σταρ)

Ανώνυμος είπε...

επίσης, μαζί με τις παλιές καλές εποχές, πάει κι ο πληθυντικός.



(δεν έχει κυλιόμενες ο σκοπελίτης, κι αν συνεχίσει η ανοργανωσιά μας εντός ολίγου δε θα έχει και σκοπελίτη, κολυμπώντας θα πάωωω...)

ο αποτέτοιος είπε...

δεν πάει ο πληθυντικός, ο ενικός ήτανε γενικής αναφοράς δεν αναφερόμουνα σε εσάς.. χα χα.

Ανώνυμος είπε...

φτου..

Spy είπε...

Τι "φτου" μαντάμ;
Προσέχετε λίγο που φτύνετε τα κουκούτσια σας!

Ανώνυμος είπε...

σας επήρανε τα σκάγια σπάι;;; χίλια συγγνώμη σας εύχομαι.. και καλές διακοπές επίσης!
(το μαντάμ εγώ το χω για πολύ κακό πάντως...το λέω για τις τουρίστριες να φανταστείτε.)