That can only mean one thing.And I don't know what that is...


Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Μετα-μετεωρολογικές προβλέψεις

Πάω στοίχημα ότι αύριο θα βρέξει...Έλα εσύ αδέρφι κι ας βρέξει...Σαν ν'ακουω την Πολυάννα από τον τάφο της..."θα κλάψει γλυκειά μου κι ο ουρανός που μας έρχεσαι για τελευταία φορά έτσι...Καλώς να ορίσεις καρδουλίνι-αδερφουλίνι"...Ανατρίχιασα!Σε περιμένουμε να γυρνοκοπήσουμε για μια ακόμη φορά!Θα ανέβαζα το "καθε φορά που θα'ρθεις βρέχει",αλλά το αιλουροειδές στο βίντεο του γιουτουμπιού με απέτρεψε...Ε απλά φαντάσου να το τραγουδάμε με τον ληξίαρχο α καπέλα(μία πιάνω,δύο αφήνω!) στο δρόμο απο βαρ σε παβ και τούμπαλιν!

3 σχόλια:

ο αποτέτοιος είπε...

ναι, αλλά τι θα βρέξει..

BloodByTheJukebox είπε...

Oι γνωμές διίστανται αποτέτοιε. Για την Πολυάννα θα βρέξει πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες με μια καρδιά γεμάτη αγάπη στο κέντρο και θα γεμίσει η γη χρώματα και ευωδίες για να υποδεχτεί το γλυκούλη Μάη και την υπέρλαμπρη αγιογδύτισσα.
Για τους υπόλοιπους... ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Έτσι ή αλλιώς λούτσα θα γίνουμε... ή κάτι άλλο.

Καλώς να μας έρθεις, saint-stripper, κι ας βρέχει. Το μποεμοκαλτ προλεταριατο σου στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους. Εξάλλου η βροχή του πάει καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Να πω εγώ που ήμουν αυτόπτης:
πέμπτη που έπαιξα το μεταπτυχιακό της αλληνής στοίχημα έβρεξε ατυχία,απογοήτευση και πολλή, μα πολλή βλακεία, κανονικά δε χωρούσε τόση η πόλη. Παρασκευή έβρεξε τα γατόσκυλα κι έτσι έχασα.
Χαιρετισμούς!
(εγώ ψηφίζω σταθερά αέρα, η βροχή φριζάρει το μαλλί του προλεταριάτου)