That can only mean one thing.And I don't know what that is...


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

I'm going to join the circus, cause that's where i belong...



Το σκοτάδι είναι ο καλύτερος σου φίλος... εκμεταλεύσου το όσο μπορείς. Μπές μέσα στο σκοτάδι και εξαφανίσου. Αστο να σε τυλίξει και να μη σε νοιάζει πια. Μια τεράστια ποσότητα αλκοόλ μπορεί να βοηθήσει αν διστάζεις. Άστο να σε πετάξει από τοίχο σε τοίχο, όχι πια με την τρομερή κατήφεια που σε χαρακτηρίζει αλλά με μια διάθεση να χορέψεις και με μια αίσθηση ελευθερίας που μπορείς να έχεις μόνο πάρα πολύ σπάνια (φαντάσου να είσαι ελεύθερος τόσο σπάνια που ξεχνάς την τελευταία φορά)(εκτός και αν έτσι κι αλλιώς θα ξεχνούσες την τελευταία φορά). Κάντο και θα δεις. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική και κάντο. Θα νιώσεις τη δύναμη του σκοταδιού να σε μετακινεί σαν τεράστια μαριονέτα. Αλλά παρόλα τα σκοινιά θα είσαι απολύτως ελεύθερος. Και απολύτως ευτυχισμένος σα να είσαι έτοιμος να ανέβεις σε εκείνο το τρένο που είναι έτοιμο να αναχωρήσει για το όνειρο της ζωής σου. Αυτή είναι η συμβουλή μου: Χόρεψε στο σκοτάδι με μουσική που μόνο εσύ ακούς. Ακόμα κι αν η μουσική δεν ειναι για να τη χορέψεις. Ακόμα και αν ξέρεις πόσο χάλια θα φαινόσουν αν κάποιος άναβε το φως. Ακόμα κι αν ξέρεις πως η ελευθερία σου δε διαρκεί για πολύ και ήδη από τη στιγμή που άρχισες να γράφεις η κατάσταση έχει αναστραφεί και όοοοοοοοοολλλλλλλλααααααααααα είναι τόοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο φωτεινά!!!

(Παρακαλώ όσοι κάνουν τον κόπο να ακούσουν τα τραγούδια ας ακούσουν προσεκτικά ή ας ψάξουν τον στίχο!!! Είμαι πολύ μεθυσμένη να κάνω τη αντιγραφή...) Κι επίσης το ξέρω πως θα το μετανιώσω αύριο αλλά χέστηκα αυτή τη στιγμή... τόσο καιρό σκεφτόμουν τι να γράψω και δε μου έβγαινε ... φάτε τα τώρα... τις ασυλλόγιστες μου σκέψεις.

7 σχόλια:

neraidoskonismenh..darling είπε...

blood ανάλογα την κατάσταση του καθενός. Εγώ είμαι έτοιμη να χορέψω σαν να μην με βλέπει κανεις..έτσι όπως το περιγράφεις στη μέση της Εγνατίας! Αλλά μάλλον δεν είμαι καλό παράδειγμα..
Αν είναι να μας γράφεις να μεθάς πιο συχνά!!

χχχ

BloodByTheJukebox είπε...

Έγραψες αυτο το σχολιο στη μέση της εγνατίας?? Πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογκία??
Αλήθεια πόσο? Έχω καιρό να β γω από το σπίτι
Κι εγώ θέλω να μεθάω πιο συχνά αλλα όχι για να σας γράφω χεχε!!!
Πάντως for the record ακόμα δεν έχω διαβάσει αυτό που έγραψα... νομίζω ότι θα αυτοαναφλεχθώ από την ντροπή αν το κάνω!!! Ελπίζω να μην έγραψα κάτι βρώμικο.... ή πολύ βρώμικο...

neraidoskonismenh..darling είπε...

χαχαχαχαχα όχι δεν το έγραψα στη μέση της εγνατίας..αν και θα μπορούσα!!
Δεν νομίζω ότι κινδυνεύεις από αυτανάφλεξη πάντως..γιατί ακόμα κι αν είχες πρόθεση να γράψεις κάτι βρώμικο μας κύκλωσε το σκοτάδι σου και κάλυψε τις ..."βρωμιές" σου! χεχεχεχε
Πονηρή blood δεν σ έχουμε στο χέρι μην ανησυχείς.

ο αποτέτοιος είπε...

μπλαντ, σας αγαπώ! ελάτε να φτιάξουμε ένα τσίρκο και να γυρίσουμε όλο τον κόσμο! εγώ θα είμαι ο βλάκας κλόουν και εσείς θα χορεύετε μεθυσμένη πάνω στο σκοινί!
(και εγώ για το τσίρκο είμαι όπως βλέπετε..)

ορίστε και ένα σχολιάκι που μου είχε γράψει κάποιος στο μπλογκ μου όταν είχα κάνει ποστ και εγώ μια φορά μεθυσμένος:
don't drink and drive!
drink and write!

BloodByTheJukebox είπε...

XαΧα!
Και μπορώ να κάνω και τον ελέφαντα που κάνει τούμπες με τρομερή επιτυχία!!! Δύο στη τιμή του ενός!

Να καλέσουμε και τη γυναίκα-χέλι και τη γυναίκα-μανούρα, που είναι ταυτόχρονα και τιγραπώνια να δέσει το γλυκό!!!

Mr_Kite είπε...

Με τι ήταν το μεθύσι;;

Ψυχανεμίζομαι κρασί...αν όχι το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

keep on "drinking" in the free world

BloodByTheJukebox είπε...

Πέσατε διάνα Mr Kite! Κρασι ήτο! Χάλια κρασί για την ακρίβεια αλλά τη δουλειά του την έκανε!!! Χεχε!!!