That can only mean one thing.And I don't know what that is...


Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

There Will Be Blood!

Πάντα υπήρχε άλλα ήταν κρυμμένο στη σκιά του γιούκεμποξ (γιούκ εμπόξ,κακό αδέρφι του γιούκ ερμάν (ερμάν απο το hermano=αδέρφι, το λέει και η λέξη))(<παρένθεση σε παρένθεση, καταραμένη θετική κατεύθυνση!) και ντρεπόταν το φώς της μέρας. Βρυκολάκιασε και ψιλοσάπισε με λίγα λόγια. Χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής και θα ανακάμψει δριμύτερο. Τρόπος του λέγειν.



Εδώ είμαι εγώ, για όσους δε με γνώρισαν, στην πρεμιέρα της τελευταίας μου ταινίας, μιας ρομαντικής κομεντίς με άφθονες σκηνές ανατινάξεων και σεχ, ΑSS*: Η εκδίκηση του πράσινου νίντζα #5, την οποία έγραψα, σκηνοθέτησα και πρωταγωνιστώ στο ρόλο στην νεαράς ενζενί, ΑSS Μπάιτ. Στο ρόλο το κακού σπυριού, ο Ράσελ Κρόου . Ένα καμεό πέρασμα ώς πύον, κάνει ο Τομ Κρουζ.


(*ASS: ArhontaS Skotous)


Προς το παρόν έχω να πώ χίλια μπράβο γι'αυτά που βλέπω εδώ γραμμένα... και να συνεισφέρω με ένα άσμα που πολύ αγαπώ και μου κρατούσε συντροφιά τις ζοφερές δρακουλιάρικες μέρες και κυρίως νύχτες που πέρασαν, και οφείλω να τονίσω ότι ουδεμία σχέση έχει με το παρόν κείμενο. Εγώ θα το ακούω στο μπtria slayer μου στη νυχτερινή μου μεταμεσονύστια τσάρκα. Εσείς ακούστε το από δω. Και αφήστε τα παράθυρα σας ανοιχτά, ρε παιδιά, σπάω τα μούτρα μου κάθε βράδυ!!!


Άσχετο γαμάτο τραγούδι εδώ παρακάτω...



5 σχόλια:

chaos-monde είπε...

Καλά δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.Πολύ δυναμικό το καμ μπακ μπλαντ.Το ποστ απλά κορυφαίο.Ανέμπνευστο σχόλιο τέλος.Γουελκαμ μπακ!

ο αποτέτοιος είπε...

εεε.. εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από το ποστ σας, αλλά μην με παρεξηγείτε (δεν) θα μου περάσει.

το τραγουδάκι πάντως το κατάλαβα (αυτό έλειπε..)

α, και ευχαριστώ
(για τα μπράβο)

neraidoskonismenh..darling είπε...

Καλώς την..καλώς δεν μας ήρθες όμως
ακόμα δεν πάτησες το πόδι σου στη φωλιά με αγρίεψες..
άκου εκεί σπάει τα μούτρα της κάθε βραδυ και να αφήσουμε κανένα παράθυρο ανοιχτό!!!!
Εσυ να μην σπάσεις τα μούτρα σου..να κάνεις τα δικά μας κιμά όμως ε???! (που λέει ο λόγος..) μάλλον στα λαιμουδάκια μας στοχεύεις..

Τέλος πάντων..σου χουμε αδυναμία τι να κάνουμε και σε συγχωρνάμε κι ας έχεις αιμοβόρικες τάσεις

Αποτέτοιε φτου να μην σε βασκάνω βρε..έτσι μόνο με ένα μπράβο πάντως έμεινες ικανοποιημένος? έπρεπε να της ζητήσεις τουλάχιστον καμιά αναμνηστική πλακέτα! :pp

blood ..γυφτιές..τσ τσ
κι εσύ είσαι large τυπος σε τέτοια πραγματα! Σε καλώ εις τάξην και ζητώ να επανορθώσεις!
χεχεχεχεχεεε

neraidoskonismenh..darling είπε...

Αααα! ξέχασα ...
πολύ ωραίο το άσμα

Γράψε μου καλέ Dj ένα σιντάκι αντεεε

Καλημέρες

BloodByTheJukebox είπε...

Tι θέλετε μανίτσες μου και παλικάρια, το νόμπλε (το έκανα λάθος αλλα καλύτερο ακουγετε έτσι χαχα)? Να σας το δώκω!!!

Aποτέτοιε (τι ωραια να φωνάζω έτσι κάποιον και να μην παρεξηγιέται... πάντα ξεχνάω ονόματα και είναι πολύ βολικό να φωνάζω τους πάντες ( καθώς και αυτά το χαριτωμένα γλυκούλικα αρκουδάκια) έτσι, αλλά οι κανείς δε φαίνεται να ενθουσιάζεται με την ιδέα) η ανάρτηση μου δεν έιχε σκοπό να γίνει αντιληπτή... ιν φάκτ, δεν είχε σκοπό. Οπότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο!

Νεραϊδοσκονισμένη σκέψου το! Όλες οι βαμπίρες είναι καρα...κουκλάρες. Όχι ότι το χρειάζεσαι, αλλά ιν κέης που θα βρώ ανοιχτό το παράθυρό σου κανά βράδυ, μην απελπιστείς. Κι εξάλλου ένα μικρό δαγκωματάκι θα είναι ούτε που θα το καταλάβεις και μετα θα το δείχνεις ως τατου! Πολύ γκοθιά ε???

Να σε γράψω κι ένα ψδ! Στις διαταγές σας!