That can only mean one thing.And I don't know what that is...


Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Είχα μια φίλη

Είχα μια φίλη που ζούσε δυό ζωές. Ζούσε δυο παράλληλες ζωές.
Μία μπροστά στον κόσμο, μια μαζί με τον κόσμο
και μια άλλη μόνη της, μια άλλη όταν ήταν μόνη της.
Με το που έμενε μόνη της λοιπόν άνοιγε την πόρτα του παραμυθιού ή έμπαινε απο το παραθύρι του ονείρου στο δικό της παράλληλο παράλογο σύμπαν. Καθόταν εκεί από λεπτά μέχρι ώρες ατελείωτες μέχρι να την γυρίσει ο κόσμος πίσω στην άλλη ζωή..και τότε φορούσε το χαμόγελο ενός φυσιολογικού ανθρώπου και τίναζε από πάνω της τα πέταλα από τα χρυσαλιφούρφουρα, που τόσο της άρεσε να μαζεύει στο παράλογο σύμπαν της, μη τύχει και την καταλάβουν.
Κι ήταν χαρούμενη με τους ιππότες, τις πριγκήπισσες ,τους δράκους, τα ξωτικά και τις νεράιδες της..και δεν ζητούσε τίποτα από τον κόσμο.

Είχα μια φίλη που της άρεσαν τα λουλούδια του πραγματικού κόσμου μα δεν έκανε ποτέ την κίνηση να τα κόψει είχε κι αυτή δικά της λουλούδια παράλογα κι όμορφα..μα τα λουλούδια του κόσμου κοβόταν μόνα τους για χάρη της και μπλέκοταν χωρίς να το ζητήσει στα δάχτυλά της και τότε αυτή τα έβαζε στο παράλογο σύμπαν της να τους ξεναγήσει στον κόσμο της αφού θέλανε αυτά τόσο πολύ να μπλεχτούν μέσα στο δικό της κουβάρι πως να μην μοιραστεί μαζί τους μετά τις χαρές της? Μα μόλις τα βαζε στον κόσμο της γινόταν σκόνη που την έπαιρνε μακρυά ο βοριάς.
Είχα μια φίλη.

4 σχόλια:

BloodByTheJukebox είπε...

Hello darling with your beautiful!!

Poly tragoudi kai kako epese televtaia kai kala poy grafeis ki esy kati tetoia wraia na erxomaste ston swsto ton lathos dromo!

neraidoskonismenh..darling είπε...

akrivws ston swsto ton lathos dromo

blood lew na stamathsw
lew na mpw ston swsto dromo apla

poy mas vgazei aytos o swstos o la8os dromos?den kserw

BloodByTheJukebox είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Giati na stamatiseis????

Oxi mi stamatas!!!

Pleeeeeeeeeeeaaase!

Kapoios na me boithisei... Krate te tin!

chaos-monde είπε...

na tis kopseis darling tis kakes parees,giati teleutaia mallon se kollhse gkantemia auth h filh sou kai futrwsan tetoia gaidouragkatha kai sta dika sou xeria!xexe!!!